Ashampoos rabatuge
Spar op til 91%

Ashampoo® Backup Pro 25⁠

Den ultimative løsning til malwareinfektioner, harddiskfejl og Windows-nedbrud

Dagens tilbud
fra
117 kr.
Download
Backup Pro 25
Har du allerede en ældre version? Køb opgradering nu

Databeskyttelse i realtid: Klar til hvad som helst!

Ashampoo Backup Pro 25 gör din säkerhetskopieringsstrategi ännu enklare och bekvämare! Anslut bara en lagringsenhet så kör programmet omedelbart den dedikerade backupplanen – inga ytterligare klick krävs! Kör flera säkerhetskopieringsprocesser i rad och stäng automatiskt ner Windows när det är klart så att du inte längre behöver vara där. Dra nytta av ett kraftigt förbättrat räddningssystem med omfattande drivrutinsstöd och förbättrad feedback. Finjustera aviseringar och få fullständig kontroll över dina backupplaner. Ashampoo Backup Pro 25 är nästa stora steg framåt när det gäller säkerhetskopieringsteknik. Kolla in det idag!

  • Registrer automatisk tilsluttede drev og kør planer
  • Sikkerhedskopier eksterne drev og kameraer uden at starte programmet
  • Sluk din pc automatisk, når sikkerhedskopieringen er fuldført
  • Redningssystem med stærkt forbedret drevunderstøttelse
  • Nye praktiske sikkerhhedskopiskabeloner i realtid
  • Forbedret netværksforbindelse under gendannelse af sikkerhedskopi
  • Flere detaljer og bedre overblik for sikkerhedskopiplaner
  • Yderligere indstillinger for at begrænse e-mailbaseret rapportering efter alvorlighed

Säkerhetskopiera och stäng ner

Luta dig tillbaka och koppla av medan Ashampoo Backup Pro 25 kör en eller flera säkerhetskopieringsplaner i rad – och stänger ner din dator när det är klart! Det är inte bara bekvämt, utan innebär också att du kan köra omfattande säkerhetskopieringar medan du är bortrest eller ligger i sängen, med vetskapen om att datorn kommer att stängas av ordentligt efteråt. Oavsett om det gäller snabb filbackup i slutet av en ansträngande arbetsdag eller en tidskrävande säkerhetskopiering av systemet, gör Ashampoo Backup Pro 25 jobbet även när du är bortrest och ser till att dina data förblir säkra och att din dator bara är på så länge som det behövs.

Kommunikativt och konfigurerbart

Fans av Ashampoo Backup Pro uppskattar den kontinuerliga statusfeedbacken om deras säkerhetskopior. Den senaste versionen innehåller ytterligare förbättringar: Du kan nu finjustera feedbacken efter dina behov och bara visa meddelanden som är relaterade till fel eller avbrott, om du föredrar det. Vi har också förbättrat hur dina backupplaner visas så att du omedelbart kan se vad som utlöser en pågående plan, oavsett om det är manuellt eller schemabaserat. Statusmeddelandena har också optimerats för tydlighet så att du alltid vet vad som händer bakom kulisserna – och hur du snabbt kan svara på eventuella problem.

Säkrare vid nödsituationer

Ashampoo Backup Pro hjälper dig när katastrofen är framme och ditt system kraschar: Vårt senaste toppmoderna Windows-baserade räddningssystem har utökat stöd för drivrutiner från tredje part och utklassar sina föregångare när det gäller nätverksanslutning! Kör helt enkelt räddningssystemet och börja återställa dina data direkt, tack vare de inbyggda drivrutinerna. Från och med nu behöver du inte längre manuellt konfigurera ditt Windows-operativsystem, dina program eller inställningar. Räddningssystemet återställer fullständigt din maskin till ett tidigare skede så att allt helt enkelt fungerar igen. Spara tid och ansträngning och håll din dator och dina filer säkra med Ashampoo Backup Pro 25!

Windows og Windows-logoet er varemærker tilhørende Microsoft.
Slutbrugeraftalen

Flere topprodukter fra Ashampoo: Ingen pc bør undvære dem!

Om Ashampoo
Brugere
20+ millioner
Downloads
500.000+ månedligt
Globalt
I over 160 lande
Oplevelse
Over 24 år